Globedia.com

×
×

Error de autenticación

Ha habido un problema a la hora de conectarse a la red social. Por favor intentalo de nuevo

Si el problema persiste, nos lo puedes decir AQUÍ

×
cross

Suscribete para recibir las noticias más relevantes

×
Recibir alertas

¿Quieres recibir una notificación por email cada vez que Seosem escriba una noticia?

Sueca acosta l'alumnat a la cultura fallera en el Mercat Municipal "La Plaça"

11/03/2019 12:10 0 Comentarios Lectura: ( palabras)

  • L'Ajuntament de Sueca organitza diferents jornades escolars per descobrir-los l'elaboració tradicional dels bunyols

L'Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Turisme i Comerç, impulsa una iniciativa escolar de dinamització del Mercat Municipal amb motiu de les Falles. L'activitat tracta d'ensenyar als escolars l'elaboració dels tradicionals bunyols de carabassa. Durant dues jornades vora 300 xiquetes i xiquets de primària de la majoria dels centres educatius de Sueca passaran pel Mercat Municipal de la ciutat per aprendre, de la mà d'algunes de les components de la Junta Local contra el Càncer de Sueca, quin és el secret d'este típic dolç faller. Les jornades, que van arrancar el passat dijous, es completen amb tallers de manualitats al voltant de la cultura fallera, les seues tradicions i elements principals.image

Tot l'alumnat participant ha seguit atent a les explicacions de les voluntàries que els han guiat en l'aventura culinària d'elaboració de la recepta dels bunyols. I mentre 'pujava' la pasta fins a arribar al punt òptim per donar forma a l'exquisit dolç, els xiquets han pogut vore com les voluntàries els posaven a fregir en els calders, de la massa reservada que guardaven ja al punt.

A través d'esta iniciativa les xiquetes i xiquets s'acosten als nostres costums i tradicions i descobreixen el nostre mercat, emblema de la ciutat. "Volem apropar la cultura del mercat als nostres menuts, que descobreixen que a Sueca disposen d'un establiment únic, amb història, amb productes frescos, autòctons, tradicionals i de proximitat, d'una qualitat excepcional" ha explicat Xavier Masó, regidor de Turisme i Comerç.

Fullet informatiu faller

S'acosten els dies grans de la festa fallera i l'Ajuntament de Sueca ha editat novament, a través de la regidoria de Turisme, el fullet amb el programa d'actes fallers que s'ha repartit a totes les comissions de la ciutat i ja es troba disponible a l'oficina de turisme al Mercat Central. Al prospecte hi ha tota la informació bàsica per gaudir de les falles al màxim com ara l'ordre de cremades o la ruta fallera a través d'un mapa on se situen tots els monuments i caus fallers i els horaris del trenet turístic que estarà en marxa dissabte, diumenge i dilluns, 16, 17 i 18 de març, des de les 11.30 fins a les 13.30 hores, amb eixida des de la plaça de l'Ajuntament de Sueca.


Sobre esta noticia

Autor:
Seosem (2860 noticias)
Visitas:
1789
Licencia:
¿Problemas con esta noticia?
×
Denunciar esta noticia por

Denunciar

Comentarios

Aún no hay comentarios en esta noticia.